Geef je interieur een groene vibe. Planten zijn een gemakkelijke en snelle manier om een kamer een frisse toets te geven. Maar echte planten hebben tijd, aandacht nodig en zijn niet altijd geschikt voor iedere ruimte. Met onze kunstplanten en bloemen ben je zo klaar! Een botanische blikvanger voor elke kamer - het hele jaar door en zonder gedoe.
Ga voor groen!

Botanie, Glas & Kaarsen

Spring Glass

Nieuw seizoen – nieuw huis. Met het begin van de lente hebben we altijd zin om opnieuw te beginnen en wat frisse vibes in ons interieur te brengen. Met een nieuwe vaas of kandelaar in lentekleuren kan het zo eenvoudig zijn om de sfeer van een kamer te veranderen. Ontdek onze nieuwe glascollectie voor de lente.

Candle Collection

De Home Society-kaarsencollectie is verkrijgbaar in verschillende lentekleuren en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Onze kaarsen hebben een lange brandduur en kaarsen zijn door en door gekleurd. Hang een glazen hangkaars buiten in een boom, steek een toorts in de grond van je tuin, versier je bijzettafel met onze potkaarsen of geniet van je maaltijd in het licht van onze dinerkaarsen.

Wat kies je?

Natural Beauty
Botanie, Glas & Kaarsen!
Nieuwe Bridgewater Geuren
The Metal Workshop
Huis Decoratie
Holiday Medley
Touch Of Brass
De Gift Collection