NOTES interior perfume

Wij zijn geur designer, die jouw huis erg serieus nemen. We houden ervan om de juiste mood te creëren. Daarom hebben wij een uniek en modieuze nieuwe lijn ontwikkeld: NOTES interior perfume. Tien bijzondere geuren, elk anders en enorm geurvol, allen gekenmerkt door een prachtig design en een eigen nummer!

Dus… wat is jouw nummer?

Nieuwste geurlijn!

Onze geuren, jouw keuze

Wij zijn er niet om te vertellen wat jij moet willen. Je weet waarschijnlijk perfect wat je wilt, en wat je niet wilt. Het is jouw keuze, een viering van jouw authenticiteit, jouw style.

NOTES interior perfume combineert eerlijk Noord-Amerikaans vakmanschap met een uniek, modern en prachtig Europees design. De geuren zijn relatief simpel, verfijnd en esthetisch prachtig. In een altijd veranderende markt, moet je iets nieuws en bijzonders aan kunnen bieden. Daarom hebben wij NOTES ontwikkeld, met een modern / Scandinavische vibe.

Jij kiest de geur die jij wilt.
Het juiste nummer. Jouw number.

Vraag aub naar de mogelijkheid om een van de selectieve NOTES retailer te worden.

Wordt een NOTES retailer

Contact

Bekijk onderstaande videos om een impressie van NOTES interior perfume te krijgen.

 

Wordt NOTES interior perfume retailer!

Wij werken met een select aantal retailers. Contact ons aub als je geïnteresseerd bent om een NOTES retailer te worden.

Wist je al dat NOTES kansarme meisjes en vrouwen helpt toegang te krijgen tot een opleiding! Door het geven van schoolbeurzen, school uniforms, en les materiaal, willen wij helpen om vrouwen meer kansen te geven in iedere uithoek van de wereld.

Education empowers

Hoe kunnen we helpen?